به گزارش ميراث‌آريا (chtn) قتل به عنوان يکي از فجيع‌ترين حوادث در بيشتر موارد با استفاده از انواع سلاح‌هاي گرم و سرد صورت مي‌پذيرد اما در اين ميان سلاح‌هاي سرد به علت در دسترس بودن درصد بالايي از قتل‌ها و زورگيري‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

از آنجا که نگهداري و استفاده از سلاح‌هاي گرم مشمول مجازات است و از سوي ديگر مجازات سنگيني براي استفاده از سلاح‌هاي سرد وجود ندارد لذا تمايل به حمل و ‌استفاده از انواع سلاح‌سرد بيشتر است.

اگرچه استفاده از انواع سلاح‌هاي سرد که چاقو به عنوان سهل‌الوصول‌ترين آلت قتاله در راس آن قرار دارد بيشتر از سوي اراذل و اوباش مورد استفاده قرار مي‌گيرد اما بارها نيز ديده شده است که حتي در نزاع‌هاي خانوادگي نيز استفاده ناخواسته از اين وسيله جنايات جبران‌ناپذيري را رقم زده است.

اخبار حوادث در سال‌هاي اخير از روند رو به افزايش استفاده از سلاح‌هاي سرد در قتل‌هاي خانوادگي و خياباني خبر مي‌دهد و اين امر نگراني برخي از مسئولان را برانگيخت به طوريکه باعث ارائه طرحي دو فوريتي از سوي نمايندگان مجلس براي ممنوعيت حمل سلاح سرد شده بود که يک فوريت آن در مردادماه سال گذشته در کميسيون حقوقي به تصويب رسيد اما اختلاف نظر برخي از اعضاء کميسيون حقوقي باعث مسکوت ماندن اين طرح شد.

اخيرا در راستاي اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي معاون پليس جنايي ناجا از اجراي طرح دستگيري حاملان سلاح‌هاي سرد خبر داد که اين کار قرار است با هماهنگي معاونت قضايي صورت پذيرد.

اگرچه اين اقدام نيروي انتظامي در سال گذشته و در طرح مبارزه با اراذل و اوباش تا حدودي موثر واقع شد اما به رغم تمام اين تلاش‌ها نيروي انتظامي همچنان در انتظار تصميم‌گيري مجلس در خصوص ممنوعيت حمل سلاح‌هاي سرد است./115

انتهای پیام/

کد خبر 1387081161